Bil Klinton i Džejms Paterson – Predsednik je nestao [PDF Download]

Politički triler kakav može napisati samo predsednik SAD-a.

Bivši američki predsednik Bill Clinton i trenutno najprodavaniji američki pisac kriminalističkih romana James Patterson udružili su svoje snage objavivši uzbudljiv i napet politički triler „Predsednik je nestao“.

Ovaj roman, koji su neki kritičari i pisci već proglasili političkim trilerom decenije, jedinstven je već i po samoj činjenici je jedan od autora inspiraciju crpio iz svoga osobnoga predsjedničkog iskustva, života u Beloj kući i načina na koji vrh američke vlasti funkcionira iznutra.

Njegov protagonist, predsednik Jonathan Lincoln Duncan, već na samom početku suočen je s ozbiljnom mogućnošću opoziva u Kongresu zbog sumnje da je potajno pregovarao s jednim od najopasnijih i najtraženijih kibernetičkih terorista, Sulimanom Cindorukom, vođom zloglasne skupine Sinovi džihada.

Ali ono što predsednika Duncana brine mnogo više od opoziva i zakulisnih političkih igara, tajna je koju znaju samo on i uži krug njegovih saradnika: razorni kibernetički napad neviđenih razmera koji svakoga trenutka treba pogoditi Sjedinjene Američke Države, preteći da celi sistem jedne od najmoćnijih država sveta – od njezinih političkih institucija i vojske do privrede – baci na kolena i gurne u sveopšti haos.

A povrh svega, tu je i najveća od svih pretnji: mogućnost da u Beloj kući, u krugu predsednikovih najbližih saradnika, postoji izdajica, koji kao agent strane vlade radi na uništenju Sjedinjenih Država…

Bill Clinton i James Patterson – Predsjednik je nestao pdf download knjiga online

Knjigu možete pročitati na linku ispod:

Preuzmi knjigu