Ema Čejs – Zapleteni [PDF Download]


Notice: Undefined variable: output in /home/nidza/skripta.info/wp-content/plugins/insert-adsense/insert-adsense.php on line 33

Kad bogat, naočit i bahat muškarac sretne lepu, briljantnu i ambicioznu ženu, njihovi će odnosi nedvojbeno postati ZAPLETENI.

Drew Evans sklapa milionske poslove i samo osmehom zavodi najlepše Njujorčanke. Zašto je tada sedam dana zatvoren u svome stanu, nesrećan i potišten? On će vam reći da boluje od gripa, ali svi znamo da to zapravo nije istina.Kada firma za investicijsko bankarstvo Drewova oca zaposli Katherine Brooks kao novu saradnicu, u životu toga drskog plejboja zavlada haos. Profesionalno nadmetanje s njom ga uzrujava, privlačnost koju oseća prema njoj odvraća mu pažnju, a nesposobnost da je namami u krevet čini ga očajnim.
Kako jedna žena može slatkorečivog igrača pretvoriti u slomljenog, očajnog čoveka? Tako što jedino što on nikada u životu nije želeo pretvara u jedino bez čega više ne može živeti.

Emma Chase – Zapleteni pdf download online knjiga

Knjigu možete pročitati na linku ispod:

Ema Čejs – Zapleteni

 


Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method Revenuehits::insertAd() should not be called statically in /home/nidza/skripta.info/wp-includes/class-wp-hook.php on line 298