Sawyer Bennett – Nezvanično [PDF Download]

Ever Montgomeri je preživela veliku izdaju od strane jednog čoveka na koga svako dete treba da računa za bilo što. To je ostavilo dubok trag u njenom srcu, zbog kojeg ona ne može da ima normalan ljubavni odnos. Zbog svega toga ona misli da može da prepozna lažoba na kilometar. Ove osobine su joj zaradile reputaciju reportera sa njuhom za dobru priču i ekstremnu snage pisane reči.

Linkoln Caldvell je popularni golman za Nju Jork Rendžersa. Zvezda u usponu u dvadeset i četvrtoj godini i on naporno radi i trenira još teže. On je divan i bezbrižni – veliki šarmer. Žene  mu padaju pred noge i Linc Caldvell uživau onome što mu život samca nudi.

Kada Ever objavljuje članak o Linku koji sadrži informacije koje je dobila nezvanično, ona se nalazi na putu besa sportiste. Umesto da slavi razotkrivanje Linka, kao onog koji besramno koristi žene, ona se nalazi u njegovoj milosti kada on zahteva odmazdu. Od svoga urednika dobiva zadatak da bude sa Linkom  šest nedelja dan i noć ne bi li upoznala pravog Linka Koldvela…

Knjigu možete pročitati na linku ispod:

Facebook Comments