Uputstvo za preuzimanje knjiga!

Poštovani korisnici, dobrodošli na sajt SKRIPTA.INFO!

NE KORISTITE GOOGLE CHROME JER PREKO NJEGA NE RADI DUGME DOWNLOAD!!!

Važna napomena je da naš sajt nema viruse!

Na našem sajtu postoje iskačući oglasi (pop up), ukupno 3 takva, koje možete jednostavno iskučiti na dugme close ili znak X.

Ti oglasi mogu imati neke linkove ili polja na koja vam savetujemo da ne kliknete ili ostavljate podatke, jer mogu biti sredstva prevare ili alat za infekciju vašeg uređaja. Ti oglasi nisu deo našeg sajta i na njihov sadržaj ne možemo da utičemo!

Oglasi su važan deo našeg sajta, jer nam donose prihod koji je neophodan za postojanje i održavanje ovog veb sajta. Obzirom da je naš sadržaj besplatan za korisnike, shvatite da nam vi ustvari plaćate svojim strpljenjem i gašenjem ovih oglasa :).

Detaljnije istrukcije o preuzimanju matrijala:

Na stranici na kojoj želite da preuzmete knjigu u donjem delu postoji link, kao što to pokazuje slika:

Tada najčešće iskaču oglasi koje možete jednostavno ugasiti ili se vratiti nazad, zavisno od uređaja kojim pristupate sajtu oni mogu izgledati:

Ovakvi oglasi se jednostavno gase klikom na polje X, kao što strelica na slici pokazuje.

Kada pristupate preko mobilnog telefona, onda su oglasi malo drugačiji i neophodno je da prvo kliknete na dugme BLOCK pa tek onda da izađete iz oglasa, kao što pokazuje strelica na slici ispod:

Oglasi preko mobilnog telefona mogu od vas tražiti da ostavite broj telefona ili bilo kakve druge podatke, a mi vam preporučujemo da to NE ČINITE nego da se jednostavno vratite nazad i da pokušate ponovo par puta dok vam se ne otvori sajt ZIPPYSHARE. Slika oglasa može biti ovakva:

Kada ugasite sve oglase (obično budu 3 oglasa) i kliknete još jednom da link “Preuzmi knjigu”, u novom tabu se otvara sajt zippyshare, gde možete preuzeti fajl klikom na dugme DOWNLOAD NOW, kao što je to pokazuje crvena strelica na slici ispod:

 

Ukoliko ste uradili sve kao što je opisano, otvoriće se prozor koji će vas pitati gde da sačuvate fajl i to je to!

Uživajte u vašim omiljenim knjigama i preporučite nas i drugima, kako bi ovaj sajt nastavio da postoji i nastavio da dodavanjem novih sadržaja!

Pozdrav!